Annelies van der Bijl Sch.heid.spec. en Nagelstyl.

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Annelies van der Bijl Sch.heid.spec. en Nagelstyl. in Maarssen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Annelies van der Bijl Sch.heid.spec. en Nagelstyl.? Op Salons.nl lees je alles over Annelies van der Bijl Sch.heid.spec. en Nagelstyl. uit Maarssen.

Adresgegevens:
Annelies van der Bijl Sch.heid.spec. en Nagelstyl.
Fazantenkamp 560
3607DE Maarssen

Eenmanszaak Annelies van der Bijl Sch.heid.spec. en Nagelstyl. is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente STICHTSE VECHT of elders in de provincie Utrecht? Annelies van der Bijl Sch.heid.spec. en Nagelstyl. is opgericht in 19990210 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Annelies van der Bijl Sch.heid.spec. en Nagelstyl. bereiken op: 06-22065710. Annelies van der Bijl Sch.heid.spec. en Nagelstyl. in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30154637. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Annelies van der Bijl Sch.heid.spec. en Nagelstyl. in Maarssen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image