Annelies Voetverzorging

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Annelies Voetverzorging in Meppel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Annelies Voetverzorging? Op Salons.nl lees je alles over Annelies Voetverzorging uit Meppel.

Adresgegevens:
Annelies Voetverzorging
Lucas van Leydenstraat 11
7944GZ Meppel

Eenmanszaak Annelies Voetverzorging is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente MEPPEL of elders in de provincie Drenthe? Annelies Voetverzorging is opgericht in 19940401 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Annelies Voetverzorging bereiken op: 0522-263066. Annelies Voetverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 04050189. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Annelies Voetverzorging in Meppel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image