Anneloes kapster aan huis

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Anneloes kapster aan huis in Maarssen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anneloes kapster aan huis? Op Salons.nl lees je alles over Anneloes kapster aan huis uit Maarssen.

Adresgegevens:
Anneloes kapster aan huis
Klokjeslaan 66
3601HG Maarssen

Eenmanszaak Anneloes kapster aan huis is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente STICHTSE VECHT of elders in de provincie Utrecht? Anneloes kapster aan huis is opgericht in 20050202 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anneloes kapster aan huis bereiken op: 06-22565421. Anneloes kapster aan huis in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30202263. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anneloes kapster aan huis in Maarssen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image