Annemarije Schenk Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Annemarije Schenk Pedicure in Langezwaag? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Annemarije Schenk Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Annemarije Schenk Pedicure uit Langezwaag.

Adresgegevens:
Annemarije Schenk Pedicure
De Klamp 24
8404GM Langezwaag

Eenmanszaak Annemarije Schenk Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente OPSTERLAND of elders in de provincie Friesland? Annemarije Schenk Pedicure is opgericht in 20110711 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Annemarije Schenk Pedicure bereiken op: 0512-354992. Annemarije Schenk Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 53124510. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Annemarije Schenk Pedicure in Langezwaag.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image