Annemiek Bohnenn Visagie

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Annemiek Bohnenn Visagie in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Annemiek Bohnenn Visagie? Op Salons.nl lees je alles over Annemiek Bohnenn Visagie uit Amsterdam.

Adresgegevens:
Annemiek Bohnenn Visagie
Lisdoddelaan 17
1087KB Amsterdam

Eenmanszaak Annemiek Bohnenn Visagie is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Annemiek Bohnenn Visagie is opgericht in 20040101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Annemiek Bohnenn Visagie bereiken op: 06-54312022. Annemiek Bohnenn Visagie in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34350016. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Annemiek Bohnenn Visagie in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image