Annemiek van Rossen

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Annemiek van Rossen in Leidschendam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Annemiek van Rossen? Op Salons.nl lees je alles over Annemiek van Rossen uit Leidschendam.

Adresgegevens:
Annemiek van Rossen
Frekehof 72
2263KA Leidschendam

Eenmanszaak Annemiek van Rossen is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LEIDSCHENDAM-VOORBURG of elders in de provincie Zuid-Holland? Annemiek van Rossen is opgericht in 19890112 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Annemiek van Rossen bereiken op: 06-21927748. Annemiek van Rossen in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27124752. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Annemiek van Rossen in Leidschendam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image