Annemiek Vat Pedicure en Integrale massagepraktijk

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Annemiek Vat Pedicure en Integrale massagepraktijk in Hilversum? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Annemiek Vat Pedicure en Integrale massagepraktijk? Op Salons.nl lees je alles over Annemiek Vat Pedicure en Integrale massagepraktijk uit Hilversum.

Adresgegevens:
Annemiek Vat Pedicure en Integrale massagepraktijk
Bosdrift 125
1214JV Hilversum

Eenmanszaak Annemiek Vat Pedicure en Integrale massagepraktijk is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HILVERSUM of elders in de provincie Noord-Holland? Annemiek Vat Pedicure en Integrale massagepraktijk is opgericht in 20050901 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Annemiek Vat Pedicure en Integrale massagepraktijk bereiken op: 035-6280998. Annemiek Vat Pedicure en Integrale massagepraktijk in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 32154245. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Annemiek Vat Pedicure en Integrale massagepraktijk in Hilversum.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image