Annemieke Spanjer-Kunne

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Annemieke Spanjer-Kunne in Hengelo? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Annemieke Spanjer-Kunne? Op Salons.nl lees je alles over Annemieke Spanjer-Kunne uit Hengelo.

Adresgegevens:
Annemieke Spanjer-Kunne
Wolter ten Catestraat 57M
7551HX Hengelo

Eenmanszaak Annemieke Spanjer-Kunne is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HENGELO of elders in de provincie Overijssel? Annemieke Spanjer-Kunne is opgericht in 19850711 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Annemieke Spanjer-Kunne bereiken op: 0541-521741. Annemieke Spanjer-Kunne in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 06053015. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Annemieke Spanjer-Kunne in Hengelo.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image