Annemieke’s Voetverzorging

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Annemieke’s Voetverzorging in Sassenheim? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Annemieke’s Voetverzorging? Op Salons.nl lees je alles over Annemieke’s Voetverzorging uit Sassenheim.

Adresgegevens:
Annemieke’s Voetverzorging
Vliegeniersweg 39
2171PA Sassenheim

Eenmanszaak Annemieke’s Voetverzorging is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente TEYLINGEN of elders in de provincie Zuid-Holland? Annemieke’s Voetverzorging is opgericht in 20030129 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Annemieke’s Voetverzorging bereiken op: 06-21621320. Annemieke’s Voetverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 28096684. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Annemieke’s Voetverzorging in Sassenheim.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image