Annet’s Schoonheidssalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Annet’s Schoonheidssalon in Borne? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Annet’s Schoonheidssalon? Op Salons.nl lees je alles over Annet’s Schoonheidssalon uit Borne.

Adresgegevens:
Annet’s Schoonheidssalon
Valkenhof 18
7622BR Borne

Eenmanszaak Annet’s Schoonheidssalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BORNE of elders in de provincie Overijssel? Annet’s Schoonheidssalon is opgericht in 20001013 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Annet’s Schoonheidssalon bereiken op: 074-2669047. Annet’s Schoonheidssalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08092418. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Annet’s Schoonheidssalon in Borne.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image