Annette Smits-Everink

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Annette Smits-Everink in Burgum? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Annette Smits-Everink? Op Salons.nl lees je alles over Annette Smits-Everink uit Burgum.

Adresgegevens:
Annette Smits-Everink
De Eskdoarn 4
9251NE Burgum

Eenmanszaak Annette Smits-Everink is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente TYTSJERKSTERADIEL of elders in de provincie Friesland? Annette Smits-Everink is opgericht in 19910222 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Annette Smits-Everink bereiken op: 0511-465640. Annette Smits-Everink in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01061413. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Annette Smits-Everink in Burgum.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image