Annie Theunissen-Meijer

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Annie Theunissen-Meijer in Zoetermeer? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Annie Theunissen-Meijer? Op Salons.nl lees je alles over Annie Theunissen-Meijer uit Zoetermeer.

Adresgegevens:
Annie Theunissen-Meijer
Tolahout 7
2719KH Zoetermeer

Eenmanszaak Annie Theunissen-Meijer is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ZOETERMEER of elders in de provincie Zuid-Holland? Annie Theunissen-Meijer is opgericht in 20070116 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Annie Theunissen-Meijer bereiken op: 079-3616177. Annie Theunissen-Meijer in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27296128. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Annie Theunissen-Meijer in Zoetermeer.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image