Anniek voor Pedicure, Visagie & Nailstyling

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Anniek voor Pedicure, Visagie & Nailstyling in Haarlem? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anniek voor Pedicure, Visagie & Nailstyling? Op Salons.nl lees je alles over Anniek voor Pedicure, Visagie & Nailstyling uit Haarlem.

Adresgegevens:
Anniek voor Pedicure, Visagie & Nailstyling
Lijsterstraat 60
2025VD Haarlem

Eenmanszaak Anniek voor Pedicure, Visagie & Nailstyling is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HAARLEM of elders in de provincie Noord-Holland? Anniek voor Pedicure, Visagie & Nailstyling is opgericht in 20050429 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anniek voor Pedicure, Visagie & Nailstyling bereiken op: 06-20622122. Anniek voor Pedicure, Visagie & Nailstyling in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34225751. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anniek voor Pedicure, Visagie & Nailstyling in Haarlem.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image