Annieta Van der Wal, Praktijk voor Huidverzorging

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Annieta Van der Wal, Praktijk voor Huidverzorging in Zeewolde? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Annieta Van der Wal, Praktijk voor Huidverzorging? Op Salons.nl lees je alles over Annieta Van der Wal, Praktijk voor Huidverzorging uit Zeewolde.

Adresgegevens:
Annieta Van der Wal, Praktijk voor Huidverzorging
Nachtegaal 7
3893JT Zeewolde

Eenmanszaak Annieta Van der Wal, Praktijk voor Huidverzorging is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ZEEWOLDE of elders in de provincie Flevoland? Annieta Van der Wal, Praktijk voor Huidverzorging is opgericht in 19950728 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Annieta Van der Wal, Praktijk voor Huidverzorging bereiken op: 036-5225370. Annieta Van der Wal, Praktijk voor Huidverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 39060072. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Annieta Van der Wal, Praktijk voor Huidverzorging in Zeewolde.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image