Annita’s Hair@Home

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Annita’s Hair@Home in Berkel en Rodenrijs? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Annita’s Hair@Home? Op Salons.nl lees je alles over Annita’s Hair@Home uit Berkel en Rodenrijs.

Adresgegevens:
Annita’s Hair@Home
Schumannstraat 14
2651VC Berkel en Rodenrijs

Eenmanszaak Annita’s Hair@Home is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente LANSINGERLAND of elders in de provincie Zuid-Holland? Annita’s Hair@Home is opgericht in 20050801 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Annita’s Hair@Home bereiken op: 06-17188332. Annita’s Hair@Home in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24380949. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Annita’s Hair@Home in Berkel en Rodenrijs.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image