Anouk, Schoonheidssalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Anouk, Schoonheidssalon in Assen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anouk, Schoonheidssalon? Op Salons.nl lees je alles over Anouk, Schoonheidssalon uit Assen.

Adresgegevens:
Anouk, Schoonheidssalon
Ebbenhout 24
9408DT Assen

Eenmanszaak Anouk, Schoonheidssalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ASSEN of elders in de provincie Drenthe? Anouk, Schoonheidssalon is opgericht in 20110111 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anouk, Schoonheidssalon bereiken op: 06-25082640. Anouk, Schoonheidssalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 51750872. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anouk, Schoonheidssalon in Assen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image