Ans Smits Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Ans Smits Pedicure in Geldrop? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ans Smits Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Ans Smits Pedicure uit Geldrop.

Adresgegevens:
Ans Smits Pedicure
Weegbree 26
5667AV Geldrop

Eenmanszaak Ans Smits Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente GELDROP-MIERLO of elders in de provincie Noord-Brabant? Ans Smits Pedicure is opgericht in 20060810 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ans Smits Pedicure bereiken op: 040-2859823. Ans Smits Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17194266. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ans Smits Pedicure in Geldrop.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image