Ans van Wieren-Bier

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Ans van Wieren-Bier in Bosch en Duin? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ans van Wieren-Bier? Op Salons.nl lees je alles over Ans van Wieren-Bier uit Bosch en Duin.

Adresgegevens:
Ans van Wieren-Bier
Vincent van Goghlaan 6
3735LR Bosch en Duin

Eenmanszaak Ans van Wieren-Bier is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ZEIST of elders in de provincie Utrecht? Ans van Wieren-Bier is opgericht in 19820715 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ans van Wieren-Bier bereiken op: 030-2283006. Ans van Wieren-Bier in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30076309. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ans van Wieren-Bier in Bosch en Duin.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image