Antoinette Degens

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Antoinette Degens in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Antoinette Degens? Op Salons.nl lees je alles over Antoinette Degens uit Amsterdam.

Adresgegevens:
Antoinette Degens
Blasiusstraat 10H
1091CR Amsterdam

Eenmanszaak Antoinette Degens is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Antoinette Degens is opgericht in 20130101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Antoinette Degens bereiken op: 06-18390921. Antoinette Degens in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 57234582. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Antoinette Degens in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image