Antoinette Vos Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Antoinette Vos Pedicure in Velserbroek? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Antoinette Vos Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Antoinette Vos Pedicure uit Velserbroek.

Adresgegevens:
Antoinette Vos Pedicure
Kerkenmaaijerskamp 14
1991BW Velserbroek

Eenmanszaak Antoinette Vos Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente VELSEN of elders in de provincie Noord-Holland? Antoinette Vos Pedicure is opgericht in 20070914 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Antoinette Vos Pedicure bereiken op: 023-5380685. Antoinette Vos Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34282819. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Antoinette Vos Pedicure in Velserbroek.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image