Aphrodite Mijdrecht

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Aphrodite Mijdrecht in Wilnis? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Aphrodite Mijdrecht? Op Salons.nl lees je alles over Aphrodite Mijdrecht uit Wilnis.

Adresgegevens:
Aphrodite Mijdrecht
Wilnisse Zijweg 1J
3648BT Wilnis

Eenmanszaak Aphrodite Mijdrecht is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DE RONDE VENEN of elders in de provincie Utrecht? Aphrodite Mijdrecht is opgericht in 20031014 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Aphrodite Mijdrecht bereiken op: 0297-751958. Aphrodite Mijdrecht in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34196734. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Aphrodite Mijdrecht in Wilnis.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image