Arja Kornet- Verdooren Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Arja Kornet- Verdooren Pedicure in Papendrecht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Arja Kornet- Verdooren Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Arja Kornet- Verdooren Pedicure uit Papendrecht.

Adresgegevens:
Arja Kornet- Verdooren Pedicure
Oosteind 22
3356AC Papendrecht

Eenmanszaak Arja Kornet- Verdooren Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente PAPENDRECHT of elders in de provincie Zuid-Holland? Arja Kornet- Verdooren Pedicure is opgericht in 20090101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Arja Kornet- Verdooren Pedicure bereiken op: 078-6150698. Arja Kornet- Verdooren Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24448969. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Arja Kornet- Verdooren Pedicure in Papendrecht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image