Arlet & Özen Hairstyling

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Arlet & Özen Hairstyling in Diemen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Arlet & Özen Hairstyling? Op Salons.nl lees je alles over Arlet & Özen Hairstyling uit Diemen.

Adresgegevens:
Arlet & Özen Hairstyling
Burg de Kievietstraat 2
1111GN Diemen

Vennootschap onder firma (Vof.) Arlet & Özen Hairstyling is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente DIEMEN of elders in de provincie Noord-Holland? Arlet & Özen Hairstyling is opgericht in 20101206 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Arlet & Özen Hairstyling bereiken op: 06-41272766. Arlet & Özen Hairstyling in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 51419459. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Arlet & Özen Hairstyling in Diemen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image