Aroma Beautysalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Aroma Beautysalon in Capelle aan den IJssel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Aroma Beautysalon? Op Salons.nl lees je alles over Aroma Beautysalon uit Capelle aan den IJssel.

Adresgegevens:
Aroma Beautysalon
Mosselbaai 2
2904BH Capelle aan den IJssel

Eenmanszaak Aroma Beautysalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente CAPELLE AAN DEN IJSSEL of elders in de provincie Zuid-Holland? Aroma Beautysalon is opgericht in 20080615 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Aroma Beautysalon bereiken op: 06-18560694. Aroma Beautysalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24444319. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Aroma Beautysalon in Capelle aan den IJssel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image