ART of Beauty Schoonheidssalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

ART of Beauty Schoonheidssalon in Arnhem? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over ART of Beauty Schoonheidssalon? Op Salons.nl lees je alles over ART of Beauty Schoonheidssalon uit Arnhem.

Adresgegevens:
ART of Beauty Schoonheidssalon
Jane Addamsstraat 30
6836KZ Arnhem

Eenmanszaak ART of Beauty Schoonheidssalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ARNHEM of elders in de provincie Gelderland? ART of Beauty Schoonheidssalon is opgericht in 20020207 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan ART of Beauty Schoonheidssalon bereiken op: 026-3235423. ART of Beauty Schoonheidssalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 09126336. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met ART of Beauty Schoonheidssalon in Arnhem.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image