Art of Nails & Beauty

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Art of Nails & Beauty in Breda? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Art of Nails & Beauty? Op Salons.nl lees je alles over Art of Nails & Beauty uit Breda.

Adresgegevens:
Art of Nails & Beauty
Overkroetenlaan 130
4823KB Breda

Eenmanszaak Art of Nails & Beauty is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BREDA of elders in de provincie Noord-Brabant? Art of Nails & Beauty is opgericht in 19981112 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Art of Nails & Beauty bereiken op: 076-5153977. Art of Nails & Beauty in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 20091052. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Art of Nails & Beauty in Breda.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image