Arte de Belleza

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Arte de Belleza in Maastricht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Arte de Belleza? Op Salons.nl lees je alles over Arte de Belleza uit Maastricht.

Adresgegevens:
Arte de Belleza
Aventijnhof 3B
6215ES Maastricht

Eenmanszaak Arte de Belleza is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente MAASTRICHT of elders in de provincie Limburg? Arte de Belleza is opgericht in 20070222 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Arte de Belleza bereiken op: 043-3477915. Arte de Belleza in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14093518. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Arte de Belleza in Maastricht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image