Artificial Nail Centre

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Artificial Nail Centre in Nijmegen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Artificial Nail Centre? Op Salons.nl lees je alles over Artificial Nail Centre uit Nijmegen.

Adresgegevens:
Artificial Nail Centre
Sperwerstraat 35
6541SB Nijmegen

Vennootschap onder firma (Vof.) Artificial Nail Centre is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente NIJMEGEN of elders in de provincie Gelderland? Artificial Nail Centre is opgericht in 19920501 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Artificial Nail Centre bereiken op: 024-3778442. Artificial Nail Centre in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 10037734. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Artificial Nail Centre in Nijmegen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image