Asia Spa Chinese Massage

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Asia Spa Chinese Massage in Amersfoort? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Asia Spa Chinese Massage? Op Salons.nl lees je alles over Asia Spa Chinese Massage uit Amersfoort.

Adresgegevens:
Asia Spa Chinese Massage
Leusderweg 20
3817KA Amersfoort

Eenmanszaak Asia Spa Chinese Massage is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente AMERSFOORT of elders in de provincie Utrecht? Asia Spa Chinese Massage is opgericht in 20160401 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Asia Spa Chinese Massage bereiken op: 06-39696568. Asia Spa Chinese Massage in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 67072054. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Asia Spa Chinese Massage in Amersfoort.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image