ASK (Ans Smits Kapsalon)

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

ASK (Ans Smits Kapsalon) in Koningslust? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over ASK (Ans Smits Kapsalon)? Op Salons.nl lees je alles over ASK (Ans Smits Kapsalon) uit Koningslust.

Adresgegevens:
ASK (Ans Smits Kapsalon)
De Brentjes 85
5984NW Koningslust

Eenmanszaak ASK (Ans Smits Kapsalon) is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente PEEL EN MAAS of elders in de provincie Limburg? ASK (Ans Smits Kapsalon) is opgericht in 20070612 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan ASK (Ans Smits Kapsalon) bereiken op: 077-4653698. ASK (Ans Smits Kapsalon) in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 12067009. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met ASK (Ans Smits Kapsalon) in Koningslust.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image