Astrid Beautysalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Astrid Beautysalon in Badhoevedorp? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Astrid Beautysalon? Op Salons.nl lees je alles over Astrid Beautysalon uit Badhoevedorp.

Adresgegevens:
Astrid Beautysalon
Jan van Gentstraat 100
1171GN Badhoevedorp

Eenmanszaak Astrid Beautysalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HAARLEMMERMEER of elders in de provincie Noord-Holland? Astrid Beautysalon is opgericht in 20140814 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Astrid Beautysalon bereiken op: 06-47760745. Astrid Beautysalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 61252514. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Astrid Beautysalon in Badhoevedorp.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image