Astrid Dukker Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Astrid Dukker Pedicure in Delft? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Astrid Dukker Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Astrid Dukker Pedicure uit Delft.

Adresgegevens:
Astrid Dukker Pedicure
Kraaienstraat 6
2623HS Delft

Eenmanszaak Astrid Dukker Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DELFT of elders in de provincie Zuid-Holland? Astrid Dukker Pedicure is opgericht in 20050106 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Astrid Dukker Pedicure bereiken op: 015-2622384. Astrid Dukker Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27273398. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Astrid Dukker Pedicure in Delft.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image