Astrid Keunen Gezicht & voetverzorging

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Astrid Keunen Gezicht & voetverzorging in Venlo? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Astrid Keunen Gezicht & voetverzorging? Op Salons.nl lees je alles over Astrid Keunen Gezicht & voetverzorging uit Venlo.

Adresgegevens:
Astrid Keunen Gezicht & voetverzorging
Heymansstraat 160
5927NT Venlo

Eenmanszaak Astrid Keunen Gezicht & voetverzorging is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente VENLO of elders in de provincie Limburg? Astrid Keunen Gezicht & voetverzorging is opgericht in 19960701 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Astrid Keunen Gezicht & voetverzorging bereiken op: 077-3873844. Astrid Keunen Gezicht & voetverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 12035189. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Astrid Keunen Gezicht & voetverzorging in Venlo.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image