Astrid Schoonen, kapster

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Astrid Schoonen, kapster in St. Willebrord? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Astrid Schoonen, kapster? Op Salons.nl lees je alles over Astrid Schoonen, kapster uit St. Willebrord.

Adresgegevens:
Astrid Schoonen, kapster
Mgr. van Hooydonkstraat 21
4711ED St. Willebrord

Eenmanszaak Astrid Schoonen, kapster is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente RUCPHEN of elders in de provincie Noord-Brabant? Astrid Schoonen, kapster is opgericht in 20090204 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Astrid Schoonen, kapster bereiken op: 0165-384183. Astrid Schoonen, kapster in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 20149174. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Astrid Schoonen, kapster in St. Willebrord.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image