Astrid Schoonheidssalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Astrid Schoonheidssalon in Bergschenhoek? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Astrid Schoonheidssalon? Op Salons.nl lees je alles over Astrid Schoonheidssalon uit Bergschenhoek.

Adresgegevens:
Astrid Schoonheidssalon
Lindenhorst 12
2661AN Bergschenhoek

Eenmanszaak Astrid Schoonheidssalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LANSINGERLAND of elders in de provincie Zuid-Holland? Astrid Schoonheidssalon is opgericht in 20140404 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Astrid Schoonheidssalon bereiken op: 06-46807303. Astrid Schoonheidssalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 60403268. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Astrid Schoonheidssalon in Bergschenhoek.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image