Astrid van den Boom Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Astrid van den Boom Pedicure in Tilburg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Astrid van den Boom Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Astrid van den Boom Pedicure uit Tilburg.

Adresgegevens:
Astrid van den Boom Pedicure
Schipluidenlaan 237
5035KH Tilburg

Eenmanszaak Astrid van den Boom Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente TILBURG of elders in de provincie Noord-Brabant? Astrid van den Boom Pedicure is opgericht in 20081016 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Astrid van den Boom Pedicure bereiken op: 013-5704003. Astrid van den Boom Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17234793. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Astrid van den Boom Pedicure in Tilburg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image