Astrid’s Pedicure Praktijk

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Astrid’s Pedicure Praktijk in De Bilt? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Astrid’s Pedicure Praktijk? Op Salons.nl lees je alles over Astrid’s Pedicure Praktijk uit De Bilt.

Adresgegevens:
Astrid’s Pedicure Praktijk
Molenkamp 11
3732EV De Bilt

Eenmanszaak Astrid’s Pedicure Praktijk is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DE BILT of elders in de provincie Utrecht? Astrid’s Pedicure Praktijk is opgericht in 20130402 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Astrid’s Pedicure Praktijk bereiken op: 06-23890865. Astrid’s Pedicure Praktijk in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 57589739. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Astrid’s Pedicure Praktijk in De Bilt.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image