Astrid’s Voetenboutique

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Astrid’s Voetenboutique in Duiven? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Astrid’s Voetenboutique? Op Salons.nl lees je alles over Astrid’s Voetenboutique uit Duiven.

Adresgegevens:
Astrid’s Voetenboutique
Marisstraat 49
6921MT Duiven

Eenmanszaak Astrid’s Voetenboutique is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DUIVEN of elders in de provincie Gelderland? Astrid’s Voetenboutique is opgericht in 20110208 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Astrid’s Voetenboutique bereiken op: 0316-265742. Astrid’s Voetenboutique in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 51993139. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Astrid’s Voetenboutique in Duiven.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image