Avalon Beauty Salon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Avalon Beauty Salon in Rotterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Avalon Beauty Salon? Op Salons.nl lees je alles over Avalon Beauty Salon uit Rotterdam.

Adresgegevens:
Avalon Beauty Salon
Scottstraat 38
3076GZ Rotterdam

Eenmanszaak Avalon Beauty Salon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ROTTERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? Avalon Beauty Salon is opgericht in 20020423 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Avalon Beauty Salon bereiken op: 06-14318173. Avalon Beauty Salon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24334374. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Avalon Beauty Salon in Rotterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image