B.B. Hand- en Voetverzorging

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

B.B. Hand- en Voetverzorging in Ede? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over B.B. Hand- en Voetverzorging? Op Salons.nl lees je alles over B.B. Hand- en Voetverzorging uit Ede.

Adresgegevens:
B.B. Hand- en Voetverzorging
Veenderweg 59A
6713AC Ede

Eenmanszaak B.B. Hand- en Voetverzorging is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente EDE of elders in de provincie Gelderland? B.B. Hand- en Voetverzorging is opgericht in 20080101 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan B.B. Hand- en Voetverzorging bereiken op: 0318-303142. B.B. Hand- en Voetverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 09178896. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met B.B. Hand- en Voetverzorging in Ede.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image