B. de Vries-Hansma

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

B. de Vries-Hansma in Wâlterswâld? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over B. de Vries-Hansma? Op Salons.nl lees je alles over B. de Vries-Hansma uit Wâlterswâld.

Adresgegevens:
B. de Vries-Hansma
Trekwei 3
9113AR Wâlterswâld

Eenmanszaak B. de Vries-Hansma is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DANTUMADIEL of elders in de provincie Friesland? B. de Vries-Hansma is opgericht in 19940307 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan B. de Vries-Hansma bereiken op: 0519-292483. B. de Vries-Hansma in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01068226. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met B. de Vries-Hansma in Wâlterswâld.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image