B.J. Schwarte-Bonthuis

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

B.J. Schwarte-Bonthuis in Almelo? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over B.J. Schwarte-Bonthuis? Op Salons.nl lees je alles over B.J. Schwarte-Bonthuis uit Almelo.

Adresgegevens:
B.J. Schwarte-Bonthuis
Oldengaerde 48
7608AS Almelo

Eenmanszaak B.J. Schwarte-Bonthuis is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ALMELO of elders in de provincie Overijssel? B.J. Schwarte-Bonthuis is opgericht in 20050304 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan B.J. Schwarte-Bonthuis bereiken op: 0546-860739. B.J. Schwarte-Bonthuis in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08133199. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met B.J. Schwarte-Bonthuis in Almelo.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image