B.M.J. Broekhuizen

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

B.M.J. Broekhuizen in Veenendaal? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over B.M.J. Broekhuizen? Op Salons.nl lees je alles over B.M.J. Broekhuizen uit Veenendaal.

Adresgegevens:
B.M.J. Broekhuizen
Pollux 33
3902TA Veenendaal

Eenmanszaak B.M.J. Broekhuizen is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente VEENENDAAL of elders in de provincie Utrecht? B.M.J. Broekhuizen is opgericht in 19760301 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan B.M.J. Broekhuizen bereiken op: 0318-512810. B.M.J. Broekhuizen in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30053453. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met B.M.J. Broekhuizen in Veenendaal.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image