B. van de Visch- van Bennekom

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

B. van de Visch- van Bennekom in Barneveld? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over B. van de Visch- van Bennekom? Op Salons.nl lees je alles over B. van de Visch- van Bennekom uit Barneveld.

Adresgegevens:
B. van de Visch- van Bennekom
Hugo de Grootlaan 31
3771HK Barneveld

Eenmanszaak B. van de Visch- van Bennekom is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente BARNEVELD of elders in de provincie Gelderland? B. van de Visch- van Bennekom is opgericht in 20110810 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan B. van de Visch- van Bennekom bereiken op: 0342-464045. B. van de Visch- van Bennekom in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 53314352. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met B. van de Visch- van Bennekom in Barneveld.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image