B. van der Lee-van Dansik

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

B. van der Lee-van Dansik in Haarlem? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over B. van der Lee-van Dansik? Op Salons.nl lees je alles over B. van der Lee-van Dansik uit Haarlem.

Adresgegevens:
B. van der Lee-van Dansik
Preangerstraat 12
2022RT Haarlem

Eenmanszaak B. van der Lee-van Dansik is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HAARLEM of elders in de provincie Noord-Holland? B. van der Lee-van Dansik is opgericht in 20050113 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan B. van der Lee-van Dansik bereiken op: 023-5384992. B. van der Lee-van Dansik in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34219618. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met B. van der Lee-van Dansik in Haarlem.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image