B. van der Meijden Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

B. van der Meijden Pedicure in Rozenburg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over B. van der Meijden Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over B. van der Meijden Pedicure uit Rozenburg.

Adresgegevens:
B. van der Meijden Pedicure
Ln van Nieuw Blankenburg 36
3181DA Rozenburg

Eenmanszaak B. van der Meijden Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ROTTERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? B. van der Meijden Pedicure is opgericht in 20090731 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan B. van der Meijden Pedicure bereiken op: 0181-848097. B. van der Meijden Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24467902. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met B. van der Meijden Pedicure in Rozenburg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image