Babor Beauty Spa Desiree Vreriks

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Babor Beauty Spa Desiree Vreriks in Wierden? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Babor Beauty Spa Desiree Vreriks? Op Salons.nl lees je alles over Babor Beauty Spa Desiree Vreriks uit Wierden.

Adresgegevens:
Babor Beauty Spa Desiree Vreriks
Binnenhof 47
7642GW Wierden

Eenmanszaak Babor Beauty Spa Desiree Vreriks is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WIERDEN of elders in de provincie Overijssel? Babor Beauty Spa Desiree Vreriks is opgericht in 19890102 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Babor Beauty Spa Desiree Vreriks bereiken op: 0546-572922. Babor Beauty Spa Desiree Vreriks in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 06059416. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Babor Beauty Spa Desiree Vreriks in Wierden.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image