Babor Beauty Spa Marielle Bloem

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Babor Beauty Spa Marielle Bloem in Wormer? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Babor Beauty Spa Marielle Bloem? Op Salons.nl lees je alles over Babor Beauty Spa Marielle Bloem uit Wormer.

Adresgegevens:
Babor Beauty Spa Marielle Bloem
Dorpsstraat 40
1531HM Wormer

Eenmanszaak Babor Beauty Spa Marielle Bloem is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WORMERLAND of elders in de provincie Noord-Holland? Babor Beauty Spa Marielle Bloem is opgericht in 20131001 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Babor Beauty Spa Marielle Bloem bereiken op: 06-55760585. Babor Beauty Spa Marielle Bloem in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 58824677. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Babor Beauty Spa Marielle Bloem in Wormer.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image