Back to Nature Schooheidssalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Back to Nature Schooheidssalon in Utrecht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Back to Nature Schooheidssalon? Op Salons.nl lees je alles over Back to Nature Schooheidssalon uit Utrecht.

Adresgegevens:
Back to Nature Schooheidssalon
Salzburg 24
3524KT Utrecht

Eenmanszaak Back to Nature Schooheidssalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente UTRECHT of elders in de provincie Utrecht? Back to Nature Schooheidssalon is opgericht in 20040112 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Back to Nature Schooheidssalon bereiken op: 030-2897616. Back to Nature Schooheidssalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30193135. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Back to Nature Schooheidssalon in Utrecht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image