Bahamas Zonnestudio

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Bahamas Zonnestudio in Amstelhoek? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Bahamas Zonnestudio? Op Salons.nl lees je alles over Bahamas Zonnestudio uit Amstelhoek.

Adresgegevens:
Bahamas Zonnestudio
Mennonietenbuurt 52
1427AZ Amstelhoek

Commanditaire Vennootschap (CV) Bahamas Zonnestudio is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente DE RONDE VENEN of elders in de provincie Utrecht? Bahamas Zonnestudio is opgericht in 20160530 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Bahamas Zonnestudio bereiken op: 06-47494923. Bahamas Zonnestudio in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 66131294. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Bahamas Zonnestudio in Amstelhoek.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image